Trabucco Vlasec Max Plus Line Phantom 300 m - 0,40 mm 13,5 kg

Trabucco Vlasec Max Plus Line Phantom 300 m
Trabucco Vlasec Max Plus Line Phantom 300 m
Trabucco Vlasec Max Plus Line Phantom 300 m
Trabucco Vlasec Max Plus Line Phantom 300 m
Trabucco Vlasec Max Plus Line Phantom 300 m
Tento produkt sa nedá zakúpiť
Nieje skladom
Kód057-03-400VýrobcaTRABUCCOZáruka24 mesiacov
Vybrať variantu
0,40 mm 13,5 kgKód:057-03-400
Nieje skladom
U vás užna vyžiadanie
Tento produkt sa nedá zakúpiť
Trabucco Vlasec Max Plus Line Phantom 300 m - 0,40 mm 13,5 kg
0,35 mm 10,5 kgKód:057-03-3505,96 EUR
2 ks Skladom
U vás užstreda 6.11.
Trabucco Vlasec Max Plus Line Phantom 300 m - 0,35 mm 10,5 kg
0,45 mm 15 kgKód:057-03-4507,16 EUR
2 ks Skladom
U vás užstreda 6.11.
Trabucco Vlasec Max Plus Line Phantom 300 m - 0,45 mm 15 kg
Jeho krištáľovo číra farba robí tento vlasec takmer neviditeľným a navyše vďaka jeho variabilite prispôsobenia je možné ho použiť na všetky rybárske techniky

Fantastickým a hlavným charakterom tohto vlasca je jeho sila, pevnosť a odolnosť. Ďalším atribútom je pevnosť v uzle a odolnosť voči oderu. Veľkou pozitívnou zvláštnosťou je jeho neskutočná jemnosť pri dotyku a nechýba samozrejme UV ochrana.

Vlastnosti:
•krištáľovo číra farba
• sila a pevnosť
•odolný voči oderu
•pevnosť v uzle
•UV ochrana

Priemer: 0,12mm / Nosnosť: 1,50kg
Priemer: 0,14mm / Nosnosť: 2,10kg
Priemer: 0,16mm / Nosnosť: 2,65kg
Priemer: 0,18mm / Nosnosť: 3,20kg
Priemer: 0,20mm / Nosnosť: 4,00kg
Priemer: 0,22mm / Nosnosť: 4,90kg
Priemer: 0,25mm / Nosnosť: 5,80kg
Priemer: 0,30mm / Nosnosť: 8,50kg
Priemer: 0,35mm / Nosnosť: 10,50kg
Priemer: 0,40mm / Nosnosť: 13,50kg
Priemer: 0,45mm / Nosnosť: 15,00kg
Priemer: 0,50mm / Nosnosť: 18,00kg

FarbaČíra
Druh rybolovuFeeder, Kaprarina, Plávaná
Návin300 m
Nosnosť13,5 kg
Priemer0,40 mm
VýrobcaTRABUCCO
Parametre
Popis
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies