Black Friday | Zľava 20% po zadaní kódu "BF20SK" na všetko označené čiernym štítkom "zľavový kód" len do 1.12.2024. Viac informácií

Cralusso Krmítko Method Sensitive - 40 g

Cralusso Krmítko Method Sensitive
Zľavový kód
Cralusso Krmítko Method Sensitive
Cralusso Krmítko Method Sensitive
3,96 EUR
Zľava 20 % po registrácii
Pri zadaní kódu bf20sk za cenu 3,17 EUR
6 ks SkladomU vás už pondelok 2.12.
Kód58271340VýrobcaCRALUSSOZáruka24 mesiacov
Vybrať variantu
30 gKód:582713303,96 EUR
2 ks Skladom
U vás užpondelok 2.12.
Pri zadaní kódu bf20sk za cenu 3,17 EUR
Cralusso Krmítko Method Sensitive - 30 g
40 gKód:582713403,96 EUR
6 ks Skladom
U vás užpondelok 2.12.
Pri zadaní kódu bf20sk za cenu 3,17 EUR
Cralusso Krmítko Method Sensitive - 40 g
50 gKód:582713504,20 EUR
5 ks Skladom
U vás užpondelok 2.12.
Pri zadaní kódu bf20sk za cenu 3,36 EUR
Cralusso Krmítko Method Sensitive - 50 g
70 gKód:582713704,20 EUR
> 10 ks Skladom
U vás užpondelok 2.12.
Pri zadaní kódu bf20sk za cenu 3,36 EUR
Cralusso Krmítko Method Sensitive - 70 g
Najnovšou inováciou našich vývojárskych dielní je rad method krmítokl s pozdĺžnym rebrovaním, pri vývoji ktorých sme použili najmodernejšiu 3D technológiu tlače.

Rebrá umiestnené na sensitive method krmítku v pozdĺžnom smere výborne udržia kŕmnu zmes a poskytujú vhodné miesto nástrahe.

Ťažisko posunuté dopredu a plniaca forma Shell zaručujú aerodynamický tvar a tým pádom aj vynikajúci let metód krmítka. Podľa požiadaviek rybárov je možné method krmítka v okamihu odpojiť a vymeniť bez nutnosti rozobratia montáže.

Krmítka menších rozmerov 25-30-40 g sú vyrobené zo zinku, ktorý pri odtrhnutí nezaťažuje naše životné prostredie. Pri výrobe vrchnej časti krmítka, ktorá drží kŕmnu zmes sme z väčšej časti použili recyklované materiály.

Druh rybolovuFeeder, Kaprarina
Hmotnosť40 g
VýrobcaCRALUSSO
Parametre
Popis
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies