Ich použitie umožňuje jednoduchú prípravu čerstvého boiies s perfektným výsledkom a istotou mimoriadne kvalitného zloženia. Bližšie informácie o jednotlivých variantoch sa zhodujú s popisom našich hotových boilies rovnakých názvov. Domáca príprava boilies umožňuje výrobu rôznych priemerov a tvarov, úpravu konzistencie podľa aktuálnych podmienok, vlastné dávkovanie alebo iné experimenty s pridaným aróma, atď.
Základná receptúra pre domácu výrobu:
1 vedro suchej zmesi
1 fľaštička Aminoliquidu
1 fľaštička R-Factor
9 - 10 vajec
Základnú zmes môžete podľa potreby doplniť pridaním esencie (v menšej miere je už obsiahnutá v aminoliquide). Na prípravu extrémne tvrdého boilies môžete pridať 15 - 30g albumínu na 1kg zmesi.
Hmotnosť | 3 kg |
Výrobca | MIVARDI |
Príchuť | Kreveta, Krill, Ryba |