Dvojdielny proces krája dokonale úhľadné kocky, ktoré dokonale zodpovedajú veľkosti Korum Meat Stoppas.
1. Umiestnite mäso do vonkajšej jednotky a vycentrujte jeho polohu.
2. Pomocou štrbinovej jednotky nakrájajte mäso na prúžky.
3. Pomocou kubickej jednotky vytvorte hotovú kocku.
4. V prípade potreby mäso uvoľnite pomocou tlačných prvkov na nástroji.
K dispozícii v 2 veľkostiach - 12 mm a 23 mm.
Výrobca | KORUM |
My, spoločnosť Párysov rybársky raj, s.r.o. IČO 48171930, používame súbory cookies a ďalšie údaje na zabezpečenie funkčnosti webu. S Vaším súhlasom k personalizácii obsahu a reklám, poskytovaniu funkcií sociálnych médií a analýze našej návštevnosti. Informácie o tom, ako náš web používate, zdieľame so svojimi partnermi pre sociálne médiá, inzerciu a analýzy (napríklad Google). Tu si môžete prečítať, ako tieto informácie Google používa. Partneri tieto údaje môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré získali v dôsledku toho, že používate ich služby. Tieto údaje zahŕňajú cookies, dáta z ďalších úložísk, IP adresu a ďalšie informácie spojené s prezeraním webu. Svoj súhlas so spracovaním cookies môžete odvolať tu.