Black Friday | Zľava 20% po zadaní kódu "BF20SK" na všetko označené čiernym štítkom "zľavový kód" už len dnes do polnoci. Viac informácií
SQUID 77 - prečo práve 77? Rok 1977 býva všeobecne považovaný za vznik punku a keďže som dlhoročným milovníkom tohto hudobného štýlu, nesmie v mojej "garáži" chýbať nástraha s podobným názvom. S kalmárom boilies som sa pral pomerne dlhú dobu, než mi to všetko nakoniec sedlo ako "prdel na hrniec." Na prvé nahodenie mi na SQUID 77 prišiel šupináč 20.70kg. Podobnú skúsenosť som mal aj keď som vôbec po prvýkrát do vody nahodil vlastne vyrobený prototyp LBE-1. Tiež mi hneď po 30 min prišla na Labe dvacka. Tieto udalosti beriem ako znamenie a tak som si touto guličkou naozaj istý. Je v nej znova iba to najlepšie. Nájdete tu veľké množstvo kalmáre a rovnako predtrávené rybie múčky, ktorá býva všeobecne považovaná za najlepšiu rybiu múčku vôbec. V zmesi nájdete ešte ďalšiu rybiu múčku, veľkú porciu robin redu, úplne skvelý kalmárikový extrakt, ktorý je zastúpený aj v nadštandardnom množstve a okrem ďalších špičkových surovín nechýba aj poriadna dávka chilli. To všetko dolaďuje podľa môjho najlepšia olihňová esencia na trhu z UK, ktorú som ešte mierne natiahol ďalšou esenciou a vybranej tekuté potravy. Všetko dohromady potom vytvára dokonalú kalmáreovú zbraň. A vy predsa viete, že kapry kalmáre milujú :-)
Druh rybolovu | Kaprarina |
Príchuť | Oliheň |
Hmotnosť | 250 g |
Veľkosť | 24 mm |
Výrobca | G.B.U. |