Nevhodné darčeky môžete vrátiť alebo vymeniť až do 31.1.2025. Viac informácií

Free Spirit Prút CTX MATT Barbel Specialist 3,6 m 1,75 lb + Feeder

Free Spirit Prút CTX MATT Barbel Specialist 3,6 m 1,75 lb + Feeder
Doprava zdarma
Free Spirit Prút CTX MATT Barbel Specialist 3,6 m 1,75 lb + Feeder
Free Spirit Prút CTX MATT Barbel Specialist 3,6 m 1,75 lb + Feeder
224,00 EUR
Skladom na ext. skladeU vás už streda 27.11.
Na tento produkt sa nevzťahujú žiadne ďalšie zľavy.
KódRBTM546VýrobcaFREE SPIRITZáruka24 mesiacov
Špecialist prúty sú 11 '3,35 m až 12 '3,66 m dlhé, určené predovšetkým na lov parem, línov, menších a stredne veľkých kaprov, ale dajú sa využiť aj pri love dravcov, napríklad zubáčov.

Sú veľmi tenké a ľahké. Majú 10 až 11 ľahkých SiC očiek, z ktorých vodiaci je 25mm, koncové 8mm. Rukoväť je celokorková. Maximálna odporúčaná záťaž sa pohybuje od 30 do 60g podľa modelu. Prúty Hi-S a S sú ručne vyrábané v Anglicku. Hi-S Barbel, Small a Big Water sú nádherné veľmi tenké prúty na chytanie parem, hrúbok, menších kaprov či línov. S Barbel Seeker sú parmové prúty s veľkou silovou rezervou, tj je možné s nimi chytať aj pomerne veľké kapry. Dajú sa k nim dokúpiť aj feederové špičky. SPIRIT Specialist sú krásne prúty pre lov menších a stredne veľkých kaprov, parem alebo zubáčov postavené na E-Class blankoch v dĺžkach 3,35 a 3,66m. Prúty CTX Barbel Specialist s korkovou rukoväťou sú určené na parmy, lieny či jemnejšiu kaprárinu. Majú 2 kompletné špičky, jednu jemnú kaprovú, druhú feederovú. Nádherný línový Tench Special má farbu blanku rovnakú ako majú šupinky lína. Je to veľmi jemný prút pre lov s plavákom alebo položenú s ľahšími záťažami.

VýrobcaFREE SPIRIT
Dĺžka prútov12 ft (3,6 m/3,66 m)
Záťaž prútovOstatní
Počet dielov2+1
Počet očiek11
50mm očkoNe
Druh rybolovuFeeder, Kaprarina
Typ rukovätiKorková
Parametre
Popis
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povoliť všetkoNepovoľovať cookies