Tento vysoko účinný CC Moore-exkluzívny olej je vynikajúci rybí atraktant navrhnutý tak, aby dodal návnadám a sypkým krmivám používaným v teplejších mesiacoch roka jedinečný, hladký a dymový profil mäsa. Olej je bohatý na energiu a omega rybie oleje, má vysoko atraktívny chuťový základ, ktorý zvyšuje príťažlivosť zmesí, do ktorých je pridaný.
Vlastnosti Smoked Chorizo oleja:
•Dodáva návnadám jemnú, bohatú údenú chuť a vôňu
•Obsahuje unikátnu zmes esenciálnych olejov, korenín a chutí
•Bohaté na energiu a omega oleje, cenný zdroj živín
•Vynikajúci na plávajúcom boilie, kde vytvára vysoko atraktívnu povrchovú olejovú škvrnu
•Vynikajúce ako lepidlo/namáčanie/prísada pre pelety pre pstruhy a halibuty
•Vynikajúce pre obaľovanie návnad, boilies, mäsa, červov a červov
•Vysoko atraktívne pre kapry, plotice, parmy a ďalšie druhy
•Toto tekuté krmivo na olejovej báze je šetrné k PVA
Tip na použitie:
Smoked Chorizo Oil je extrémne účinný na pelety a plávajúce nástrahy av spodových a zig rig zmesiach, kde putuje nahor vodným stĺpcom a stimuluje ryby na kŕmenie. Skúste ho pridať do vašich peliet v množstve 30 ml/kg alebo do vašej spodovej zmesi v množstve iba 20 ml/kg pred zmiešaním s vodou a/alebo inými tekutinami.
Objem | 500 ml |
Výrobca | CC MOORE |
Druh rybolovu | Kaprarina |
Príchuť | Klobása |
My, spoločnosť Párysov rybársky raj, s.r.o. IČO 48171930, používame súbory cookies a ďalšie údaje na zabezpečenie funkčnosti webu. S Vaším súhlasom k personalizácii obsahu a reklám, poskytovaniu funkcií sociálnych médií a analýze našej návštevnosti. Informácie o tom, ako náš web používate, zdieľame so svojimi partnermi pre sociálne médiá, inzerciu a analýzy (napríklad Google). Tu si môžete prečítať, ako tieto informácie Google používa. Partneri tieto údaje môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré získali v dôsledku toho, že používate ich služby. Tieto údaje zahŕňajú cookies, dáta z ďalších úložísk, IP adresu a ďalšie informácie spojené s prezeraním webu. Svoj súhlas so spracovaním cookies môžete odvolať tu.